Stockholms bredaste utbud!

värmepump stockholm

Hos oss på Energipartner i Stockholm hittar du marknadens bredaste utbud av värmepumpar.
Inte nog med att vi alltid erbjuder marknadens mest omfattande garantier - allt för att du som kund ska känna dig trygg med dina val och investeringar - vi jobbar dessutom alltid med den senaste tekniken som ser till att värmepumparna arbetar effektivt. Både på ett miljövänligt vis och ett så ekonomiskt fördelaktigt vis som möjligt.

Låt oss presentera några av våra värmepumpar som alla arbetar utifrån olika värmekällor

värmepump stockholm

Berg

En bergvärmepump utnyttjar solenergi som lagras i berggrunden. Detta är det absolut bästa alternativet för dig som tänker ekonomiskt. Denna typ av värmepump har i särklass lägst driftkostnad och är dessutom mycket driftsäker, miljövänlig och i det stora hela en bekymmersfri värmepump. Värmepumpar som utnyttjar solenergi förser ett helt hus med både värme och varmvatten, och du behöver aldrig ägna en tanke på underhåll!

Luft/vatten

Denna typ av värmepump använder utomhusluften omkring oss och förvandlar det till husets huvudsakliga energikälla. Det som främst skiljer värmepumpar som nyttjar luft och vatten som energi mot de värmepumpar som nyttjar bergets solenergi är främst att verkningsgraden är något sämre för luft- och vattenpumpar. Däremot behöver du inte borra för att installera denna typ av värmepump vilket medför en lägre kostnad för själva installationen.

värmepump stockholm
värmepump stockholm

Luft/luft

Denna typ av luft/luft värmepump kommer i två delar. Ena delen placeras inomhus och den andra utomhus på husväggen på den berörda bostaden och därefter sammankopplas båda delarna. Placeringen av denna typ av värmepump är optimal för att värmen ska spridas på ett korrekt sätt. Detta hjälper vi på Energipartner i Stockholm givetvis dig med! Denna värmepump är en mycket lönsam investering, speciellt med tanke på att den drar ner dina uppvärmningskostnader från sekunden den är installerad och klar. Denna typ av värmepumpslösning är en av de absolut vanligast förekommande lösningar när det gäller mindre bostäder som exempelvis ett mindre radhus.

Frånluft

En värmepump av detta slag arbetar på så vis att den tar till vara på den redan varma luft som finns i bostaden. Denna luft brukar vanligtvis av naturliga skäl vädras ut, men istället skapar en frånluftsvärmepump ett system som både är miljövänligt och ekonomiskt. Denna värmepump omvandlar frånluft till både husvärme och tappvarmvatten! Denna värmepump ger god boendekomfort och gör inomhusmiljön till en sundare plats att vistas i. Värmepumpar av detta slag - som omvandlar den befintliga husvärmen - förekommer mer eller mindre endast i nybyggda villor som har ett ventilationssystem sedan tidigare.

värmepump stockholm

Prata med våra experter - Redan idag!

Var god ange ditt namn.
Var god ange ett meddelande.